Lavet af trænere for trænere

I fodboldspillets moderland England, oprettede man i 1863 "The Football Association", hvor spillets første regler blev nedfældet. Siden da, har både spil og udstyr udviklet sig. Støvlerne har fået dupper, så spilleren står bedre fast, tøjet kan ’ånde’ og bolden forbedret, så den er helt rund.

Taktisk har spillet også udviklet sig siden den første VM turnering i 1930. Flere og flere trænere har kunnet se fordelen ved at lægge en taktik, som kunne angribe modstanderens svage punkter eller udnytte egne stærke sider.  

Men til trods for mange års erfaringer med et yderst populært spil, er der områder hvor det føles som om tiden står stille. Ofte ser det sådan her ud når træner skal organisere sit arbejde:

89894-life-of-a-coach.png

Magnetisk taktiktavle uden bevægelse, håndskrevne noter og printede papirer i mapper, telefonsamtaler som ikke huskes osv.....

 


Med CoachApplet tager vi hul på fremtiden
Vi har kreeret et unikt værktøj til at organisere træning og kommunikation. Med Coachapplet kan du som træner lave animerede træningsøvelser og dele dem med spillerne. Under kamp kan du indsamle data til efterfølgende analyse. Dine konklusioner og input kan du kommunikere ud til alle involverede parter både i lyd, billeder og filmsekvenser.

I CoachApplet har vi samlet hele trænergerningen i en app. som indeholder:

 • Interaktiv taktiktavle 
  Trænerens redskab til planlægning,og gennemførsel af træningen, både på individuelt spiller niveau og for holdet.

   
 • Digital assistent
  Hjælper træneren med at indsamle data under træning og kamp som efterfølgende kan analyseres og bruges til at optimere holdets og spillernes performance.

   
 • Coach-cloud
  Her uploader træneren sine øvelser og data og kan finde inspiration og øvelser delt af andre trænere.

   
 • Kommunikation
  Send træningsøvelser og -sessions til relevante spillere eller squads. Inviter til kamp eller informer om kommende møder og samlinger.

Kommunikation, videndeling og arkivering samles på ét sted og træneren har altid har nem adgang til al relevant information samt kan kommunikere vigtig information til udvalgte spillere, grupper, assistent trænere osv.

 


Vil du have en uforpligtende præsentation i din klub? Klik her!